Menu

Werken bij Zorgeloos Thuis

ZorgeloosThuis groeit gestaag en wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons netwerk.

Een open sollicitatie met een kort CV is altijd welkom.

ontbijt

Alles naar wens ook jou passie?

ZorgeloosThuis ondersteunt mensen bij persoonlijke zorg, welzijn en ontspanning. We werken uitsluitend met gemotiveerde en toegewijde medewerkers. Van onze medewerkers wordt verwacht dat zij zelfstandig en autonoom willen werken, deskundig, betrouwbaar en toegewijd zijn. Er is vooral vraag naar mensen met een opleiding als verzorgende, helpende en ADL assistenten. Ook zonder zorgopleiding gaan we graag met je in gesprek.

Ben jij een teamspeler?

Wij bouwen zorgteams op rondom een cliënt, bij voorkeur mensen die in de buurt wonen van onze cliënten. Tijd en aandacht voor een cliënt vinden wij erg belangrijk. Om hun goed van dienst te kunnen zijn wordt er een zekere mate van flexibiliteit verwacht. Je bent onderdeel van een klein en toegewijd team die zelf verantwoordelijk is voor het werkrooster. Samen met je teamleden en de cliënt organiseer je de zorg. Het is goed mogelijk de zorg voor onze cliënt te combineren met werkzaamheden elders.

Hart voor de zorg, respect voor onze cliënten en flexibiliteit zijn voor ons belangrijke eigenschappen voor deelname aan een zorgteam. Heb je interesse of vragen, vul het onderstaande formulier in dan nemen we snel contact met je op. 

Wij werken bij voorkeur met flexibele contracten van 1 tot 36 uur per week, bieden een goed salaris, pensioenopbouw en verzekeringen.

Daarnaast ben je ook welkom als Freelancer.

ZorgeloosThuis werkt papierloos en gebruikt een electronisch client dossier dat via internet beschikbaar is en kent een platte en informele cultuur. Bij ons is de administratietijd heel erg laag, je mag je tijd vooral inzetten voor je cliënt.

Studenten

Ook voor studenten geneeskunde, verpleegkunde, ergotherapie en/of fysiotherapie hebben wij met regelmaat interessante banen beschikbaar.

Werken bij