Menu

Werken bij Zorgeloos Thuis

ZorgeloosThuis groeit gestaag en wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons netwerk.

Een open sollicitatie met een kort CV is altijd welkom.

ontbijt

Alles naar wens ook jou passie?

ZorgeloosThuis ondersteunt mensen bij persoonlijke zorg, welzijn en ontspanning. We werken uitsluitend met gemotiveerde en toegewijde medewerkers. Van onze medewerkers wordt verwacht dat zij zelfstandig en autonoom willen werken, deskundig, betrouwbaar en toegewijd zijn. Er is vooral vraag naar mensen met een opleiding als verzorgende, helpende en ADL assistenten.

Nijmegen

In Nijmegen is er vacature ruimte bij meerdere teams door de dag heen voor verzorgende, helpende, ADL assistenten en studenten geneeskunde, verpleegkunde, ergotherapie en/of fysiotherapie. Ook zijn we in Nijmegen bezig twee nieuwe teams op te starten.

Mook

In Mook is er voor meerdere verzorgenden, helpenden of ADL assistenten ruimte

Valkenswaard 

Voor deze regio zijn we continue op zoek naar verzorgenden, helpenden en ADL assistenten die interesse hebben om te werken bij Zorgeloos Thuis.

Veldhoven

In Veldhoven wordt momenteel een nieuw team opgestart.

Ben jij een teamspeler?

Wij bouwen zorgteams op rondom een cliënt, bij voorkeur mensen die in de buurt wonen van onze cliënten. Tijd en aandacht voor een cliënt vinden wij erg belangrijk. Vaak gaat het om relatief korte momenten (van een half uur tot 2 uur) en wordt er een zekere mate van flexibiliteit verwacht. Je bent onderdeel van een klein en toegewijd team die zelf verantwoordelijk is voor het werkrooster. Samen met je teamleden en de cliënt organiseer je de zorg. Het is goed mogelijk de zorg voor onze cliënt te combineren met werkzaamheden elders.

Hart voor de zorg, respect voor onze cliënten en flexibiliteit zijn voor ons belangrijke eigenschappen voor deelname aan een zorgteam. Heb je interesse of vragen, vul het onderstaande formulier in dan nemen we snel contact met je op. 

Wij werken bij voorkeur met flexibele contracten van 1 tot 24 uur per week, bieden een goed salaris, pensioenopbouw en verzekeringen.

Daarnaast ben je ook welkom als Freelancer.

ZorgeloosThuis werkt papierloos en gebruikt een electronisch client dossier dat via internet beschikbaar is en kent een platte en informele cultuur.

ZorgeloosThuis groeit gestaag en wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons netwerk. Een open sollicitatie met een kort CV is altijd welkom.

Waar werken onze teams

Het is ons streven dat onze medewerkers dicht in de buurt van onze clienten wonen en werken. In de samenstelling van onze teams zie je dat ook terug.

We hebben teams in de hele regio, bijvoorbeeld in Cuijk, Beers, Mook, Milsbeek en Ottersum, maar ook in Nijmegen, Beuningen, Wijchen en Herveld.

Er zijn teams van 5 tot 6 collega's, er zijn ook teams met 2 of 3 collega's, alles afhankelijk van de client en zijn/haar zorgvraag.

In de regio Valkenswaard hebben we vooral teams in de gemeente Valkenswaard zelf. Deze regio is nog in opbouw.

Studenten

Ook voor studenten geneeskunde, verpleegkunde, ergotherapie en/of fysiotherapie hebben wij met regelmaat interessante banen beschikbaar.

Werken bij