Menu

Thuis blijven wonen met passende zorg?

ZorgeloosThuis is een thuiszorg organisatie in de regio Nijmegen - Boxmeer en in de regio Eindhoven - Valkenswaard. ZorgeloosThuis biedt alle mogelijke thuiszorg activiteiten als verzorging, verpleging en begeleiding. Vanaf één uur per dag. Wij richten ons op mensen van alle leeftijden die ondanks beperkingen in hun eigen vertrouwde omgeving willen blijven wonen, leven, werken met zoveel mogelijk behoud van de eigen regie. Wij hebben ons gespecialiseerd om met een vast team tot wel 4 tot 5 keer per dag, 7 dagen per week bij iemand thuis zorg te bieden.

Welzijn

ZorgeloosThuis denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden, welzijn is waar het ons om gaat. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om het beste uit het leven te halen. Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt.

Zorg met een eigen toegewijd team

Wij onderscheiden ons doordat wij voor al onze cliënten, in goed overleg, een eigen zorgteam samenstellen die de zorg verleent zoals u dat wilt, op het tijdstip zoals u dat wenst. Wij stellen kleine teams samen zodat u met slechts een klein aantal mensen samenwerkt. Daardoor kunt u uw dag invullen zoals u dat het liefste heeft, wij noemen dat ZorgeloosThuis. 

Waar kunt u ons vinden

ZorgeloosThuis werkt in twee regio's; in de regio Nijmegen - Boxmeer hebben we teams in Beuningen, Cuijk, Beers, Milsbeek, Ottersum, Mook, Herveld, Boxmeer, Nijmegen en Wijchen.

In de regio Eindhoven - Valkenswaard hebben we vooral teams in de gemeente Valkenswaard zelf. Het is ons streven dat onze medewerkers dicht in de buurt van onze clienten wonen en werken. Binnenkort starten we een nieuw team op in Veldhoven.

PGB-houders

We ondersteunen PGB-houders die moeite hebben een eigen team bijeen te houden. Het is voor ons heel normaal dat we samenwerken met anderen; een partner, familie, eigen zorgverleners of andere thuiszorgorganisaties.

Wij beloven geen wonderen, maar gaan graag de uitdaging aan.

Alles naar wens is niet voor niets ons motto!

Wilt u weten wat ZorgeloosThuis voor u kan betekenen?

Bel ons op 085-7600899 voor de regio Nijmegen-Boxmeer.

Bel ons op 040-2043022 voor de regio Eindhoven - Valkenswaard

Wij zijn u graag van dienst.

Alles naar wens, daar staan we voor!