Menu

ZorgeloosThuis

Thuis blijven wonen met passende zorg?

ZorgeloosThuis is een thuiszorg organisatie in de regio Nijmegen-Boxmeer. ZorgeloosThuis biedt alle mogelijke thuiszorg activiteiten en ondersteuning bij welzijn, ontspanning en bijzondere vakantiereizen. Wij richten ons in het bijzonder op mensen die ondanks beperkingen in hun eigen vertrouwde omgeving willen blijven wonen, met zoveel mogelijk behoud van de eigen regie.

Welzijn

ZorgeloosThuis denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden, welzijn is waar het ons om gaat. Samen gaan op zoek naar mogelijkheden om het beste uit het leven te halen. Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt.

Zorg met een eigen toegewijd team

Wij onderscheiden ons doordat wij voor al onze cliënten, in goed overleg, een eigen zorgteam samenstellen die de zorg verleent zoals u dat wilt, op het tijdstip zoals u dat wenst. Wij stellen kleine teams samen zodat u met slechts een klein aantal mensen samenwerkt. Daardoor kunt u uw dag invullen zoals u dat het liefste heeft, wij noemen dat ZorgeloosThuis. 

PGB-houders

We ondersteunen PGB-houders die moeite hebben een eigen team bijeen te houden. Het is voor ons ook niet en/of maar heel normaal dat we samenwerken met anderen; een partner, familie, eigen zorgverleners, zzp-ers of andere thuiszorgorganisaties.

Wij beloven geen wonderen, maar gaan graag de uitdaging aan.

Alles naar wens is niet voor niets ons motto!

Wilt u weten wat ZorgeloosThuis voor u kan betekenen? Bel ons op 024-8451250. Wij zijn u graag van dienst.

Alles naar wens, daar staan we voor!