Menu

Zorgeloos Slapen

Slaapdiensten

Misschien ziet u er tegenop ’s nachts alleen te zijn, omdat u alleen in een groot huis woont. Het kan ook zijn dat u niet goed meer ter been bent en bang bent dat u valt. Speciaal voor mensen die liever niet alleen meer willen zijn ’s nachts maar wel in hun eigen huis willen blijven wonen bieden wij slaapdiensten aan. 

Wij stellen voor u een eigen vast team van mensen samen die samen alle slaapdiensten voor hun rekening nemen, u leert deze mensen kennen als uw eigen team. In de visie van ZorgeloosThuis is het niet mogelijk dat er een vreemde bij u komt slapen, de teams dragen samen de verantwoordelijheid om alle afgesproken diensten waar te maken.  

’s Avonds komen ze naar uw huis en blijven slapen tot de volgende ochtend. Waar nodig kunnen ze ook helpen bij lichte ondersteunende zorgactiviteiten zoals bv het aan en uittrekken van steunkousen.

U geeft zelf aan welke tijden voor u van toepassing zijn, een keer wat eerder of later starten is geen enkel probleem, dat regelt u zelf met uw team. We kunnen u ook in de nacht helpen als dat nodig mocht zijn. Omdat het om slaapdiensten gaat, is het echter wel belangrijk dat we er niet vaker dan drie keer in de nacht uit hoeven, ook is het fijn als er een aparte kamer is waar we kunnen slapen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over onze zorg neem dan contact met ons op.

ZorgeloosThuis

Alles naar wens is waar wij voor staan!